Feilmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (linje 3491 av /home/mwh6694/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (linje 113 av /home/mwh6694/public_html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mandag 11.mars møtte jentene opp i lange skjørt og fletter, og ble tatt med tilbake i tid. De fikk oppleve hvordan AK var for 20-25år siden, da foreldrene deres var på AK, eller jentemøte som det ble kalt den gang. De foreldrene som ønsket var derfor også hjertelig velkommen. 

Vi inviterte Hannah Evensen som hadde ansvar for jentemøtene på den tiden. Hun startet kvelden med å fortelle hvordan en typisk kveld på jentemøte var for foreldrene til jentene. 

Det ble høytlesning og en fellessang, så fikk vi se på noen bilder fra gammledagene. Jentene ble på forhånd spurt om de kunne ta med 5kr til en loddtrekkning som også var veldig typisk for jentemøtene. Vi avsluttet med medbrakte rundstykker, boller og kakao. 

Alt i alt en veldig vellykket, nostalgisk og trivlig kveld!