Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Lørdag 9. Juni møtte ca 90 barn og ledere spente opp på TML. Barna ble fordelt i biler og var max klare for årets høydepunkt, ak-tur til Risøya.

Da vi ankom Risøya ble vi servert lunsj og aktiviteter ble sparket i gang med en flaskepostoppgave som måtte løses før lagene fikk gå videre. Aktivitetene foregikk både på land og i vann. De møtte utfordringer som krevde både samarbeid og mot. Noen av postene var sandslottkonkurranse, gå planken, svampkasting og fotball på glatta. Det ble også tid til frilek og bading.

Da kvelden kom var det en kort samling hvor vi hørte om det å glede andre og å skape gode minner. Samlingen ble etterfulgt av underholdning og det hele ble rundet av med utekino. Da vi våknet søndag morgen var det mange spente barn som var klare for å reise til Foldvik Familiepark. Her hadde vi en super dag med ulike aktiviteter.

Tusen takk for en fantastisk tur. Her er noen glimt fra helgen.