4. desember var det juleavslutning for alle ak-barna og lederne. Temaet var galla, og alle kom i finstasen. Her snakker vi dress for gutta og lange kjoler for jentene. Kvelden startet ute, der alle fikk hvert sitt stjerneskudd. Det satte julestemningen både i lederne og i barna, der vi stod ute omgitt av snø og stjerneskuddene lyste opp i mørket. Etterhvert gikk vi inn i varmen. Det ble servert drikke i vestibylen av flinke servitører, og alle som hadde lyst kunne ta bilde foran bildeveggen. 

Vi gikk deretter inn i salen. Her var det pyntet og gjort ekstra koselig. Julestemningen kom enda mer på plass! Servitørene serverte champagne og deilige pizzabaguetter, noe som falt i smak hos barna.  Etter maten var det mye forskjellig som stod på progammet. Blant annet et skyggeshow, pakkelek, film fra foreldrene, dans, stein-saks-papir-duell og flere leker med en svær ball. Stemningen var god og det så ut til at barna storkoste seg.

Kvelden ble avsluttet med at selveste julenissen kom på besøk. Barna kunne følge med på film hvor han var, og han ble møtt i salen med stor applaus og barn som kom stormende. Juleavslutningen var ikke annet vellykket. Barna dro fornøyde hjem, etter 2017s siste ak.

Vi ønsker alle en god jul og et godt nyttår, og gleder oss til et nytt år sammen på ak!