Lørdag 29 april var det tid for årests AK-tur. Turen i år ble en fellestur til Vatnelian. 60 barn og 20 ledere møtte opp på TML. Vatnelian hadde enda ikke gitt slipp på snøen så etter litt bilkjøring i verdensklasse kom vi omsider fram til solfylte Vatnelian. Der ventet grillpølser på oss. Etter vi hadde spist å funnet en sengplass var det klart for aktivieter.

Teamet i år var OL og aktivitetene var inspirert av det. Barna ble delt inn i 6 forskjellige land. Argentina, Italia, Finland, Tyskland, Canada og USA. Tandemski, styrkeprøve, lengdehop, luftgeværskytting var noen av postene. Etter vaffler og frukt var det klar for staffetfinale. Laget som hadde gjort det best på postene var Argentina og fikk 5 sekunders forsprang på de andre. Den ledelsen øke de og vant gull.

Etter litt fritid var det klart for et lite møte etterfulgt av taco. De forskjellige gruppene hadde også fått oppgave å lage en “sketsj” til underholdniga. Hver gruppe fikk utdelt en periode i “livet til Gunnar”. Første skoledag, første ak, jobbintervju, bryllup, gamlehjem og begravelse.
Etter underholdnigen ble det klart for godteri og nattfilm.

På søndag spiste vi frokost kl. 09.00. Så var det tid for å pakke sakene. I mens barna lekte mafia vasket ak-lederne ut. I 12 tiden kjørte bilene hjemover. 80 barn og leder kom fornøyd og litt slintene trygt hjem.

Her er noen av bildene fra turen: