Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Helgen 23. - 24. april var det klart for årets AK-tur.  Jentens tur gikk til Sørli. Temaet for turen var "Jorda rundt," og når barna ankom Sørli fikk alle utdelt hvert sitt pass med bilde av seg selv på. Dette skulle de ha med seg hele dagen. Passet skulle brukes i en rebus hvor de besøkte forskjellige land.  I hvert land fikk de en oppgave og når de hadde utført oppgaven fikk de et klistremerke i passet sitt.  Da rebusen var ferdig var det et par timer med frilek, før hovedetasjen ble stengt. Der skulle det nemlig gjøres klart til årets Hollywood-fest! Imens det ble stelt i stand til fest, pyntet barna seg med sine fineste kjoler, og ordnet hår og sminke. Resultatet ble fantastisk flotte jenter, med kjoler og frisyrer selv de største Hollywoodstjernene verdig.

Forventningene var store når de omsider fikk komme inn og gå på den røde løperen. Vi startet festkvelden med å spise taco før vi hadde et lite møte. Deretter var det duket for dessert før alle sammen benket seg for underholdningen. Til underholdningen hadde alle rebusgruppene fått i oppgave om å lage en reklame de skulle fremføre for de andre. Gruppene var kreative og det ble mange morsomme reklamer. Stua ble deretter delt i to og det ble flere konkurranser mellom de to sidene, blant annet alias og grip mikrofonen. 1`ern jenter hadde også øvd på en dans de framførte denne kvelden. Vi fikk også et lite besøk av artisten Adele og, kanskje mest populært hos barna; selveste Martinus fra sangduoen Marcus og Martinus! Da underholdninga var over, var det godteri, popcorn og Madagascar som sto på planen. Kvelden ble avsluttet med et fantastisk fyrverkeri imens alle var ute og pusset tennene sine. 

På søndag spiste vi frokost kl. 09.00. Alle barna fikk beskjed om å pakke sakene sine før det var fellesleker ute på plenen kl. 11.00. Da var det leker og stafetter som potet- og sekkeløp. Når lekene var ferdige tente vi opp grillene og barna kunne grille pinnebrød og kose seg. Kl. 14.00 var det klart for hjemreise. 32 blide og fornøyde barn satte seg i bilene på vei hjem etter en vellykket AK-tur.