Forrige mandag ble hele AK fra 2. - 7. klasse ønsket velkommen til karneval med en ganske skummel vri.

Å komme inn på TML denne mandagen ble en ganske annen opplevelse enn vi er vant til. Skumle hyl og musikk fylte vestibylen, sammen med mørk belysning og flaggermus i taket. Overalt var det spøkelser, hekser, klovner, cowboyer og prinsesser. 

Kvelden åpnet med en Thriller-dans fra showgruppa før alle barna ble delt i grupper og skulle prøve seg på ulike boder. Det var blant annet spøkelseshus, kaste på blink, photoshoot, gåter hos gamle bestemor og andre morsomme poster. Når løypa var gjennomført var det klart for et måltid barna sent vil glemme. Matgruppa hadde laget et matbord med grønne, gule og røde gélehender, øyner og edderkopper. Men denne motbydelige maten satte ingen stopper for barna, som slukte alt som ble servert.

Etter maten fikk vi et imponerende innslag fra sanggruppa som fremførte en egen arrangert versjon av "The Fox" med både sang og dans. Kvelden ble avsluttet med at alle fikk gå den røde løperen og vinnere av kostymer ble kåret. Lydvor Gangsø, Anine Ødegård, Marcus Gangsø og var de heldige vinneren av beste kostyme.